Op weg naar 14 oktober: bezoek aan Wilrijk

Door Manuela Van Werde op 27 september 2018, over deze onderwerpen: Antwerpen, Cultureel erfgoed, Erfgoed, Geert Bourgeois, Herita, Onroerend erfgoed, Stad Antwerpen, Toerisme
Vlag Wilrijk

Linda Verlinden is als schepen van onroerend erfgoed van Wilrijk heel trots op wat het N-VA-districtsbestuur in samenwerking met de Stad Antwerpen realiseerde in Hof ter Beke.

Decennia stond dit kasteel in een parkzone aan de A-12 leeg, maar nu hebben de Wilrijkenaars er opnieuw een kasteel met grote ‘K’ bij. In het poortgebouw huist na een klasserestaurant, en het Hof ter Beke zelf zijn state of the art faciliteiten voor vergaderingen, seminaries en evenementen.

Als Vlaams parlementslid, actief in de commissie Onroerend Erfgoed, weet ik dat Vlaanderen dankzij de inzet van minister Geert Bourgeois (N-VA) ook een fikse bijdrage aan de renovatie van Hof ter Beke leverde.

Het is duidelijk: het Wilrijkse erfgoed is bij Linda en de N-VA in goede handen. Op 14 oktober houdt u ons historisch patrimonium hoog de Antwerpse agenda dankzij  een stem voor de N-VA.

Manuela Van Werde: gemeenteraad plaats 53, district Antwerpen plaats 32
Linda Verlinden: 2de plaats district Wilrijk, 13de plaats provincieraad


 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is